Tryggt byggt

Var lugn – vi tänker på allt

Ett lyckat husbygge börjar alltid med en bra planering. I samarbete med externa specialister tar vi ett helhetsgrepp om huset och projekterar el, värme och ventilation. Vi upprättar en individuellt anpassad leveransbeskrivning, alla husritningar, bygglovsunderlaget, en specifik checklista, köksritningar och mycket annat som hör bygget till. Allt dokumenteras noga för att undvika missförstånd och för att huset ska kunna byggas smidigt och snabbt. Gemensamt med byggentreprenören arbetar vi fram en leveranstidplan för att alla leveranser till byggarbetsplatsen ska anlända vid exakt rätt tid. 

Ett husbygge handlar väldigt mycket om ekonomi

Garantier, tillval, försäkringar, betalningsplaner – det kommer att dyka upp många ekonomiska frågor längs vägen till önskehuset. För att projektet ska stanna inom budgeten håller vi stenkoll på kostnaderna och vad som är avtalat. Inga otrevliga överraskningar utan raka och väldokumenterade besked hela vägen.

Vi kan det här med hus

Vi har jobbat med att sälja, rita och bygga hus så länge vi kan minnas. Och inte vilka hus som helst, utan avancerade kundanpassade villor i alla stilriktningar. Det är det vi kallar för äkta arkitekthus. Vi kan hela processen från första idésamtalet till garantibesiktningen. Därför vet vi också vad som är möjligt och vad som är vettigt (inte alltid samma sak). Ge oss ditt förtroende, så ska vi ge dig all vår kunskap och erfarenhet.