Kategorier
Renovering

Anlita certifierade hantverkare för din badrumsrenovering

Vid våtrumsrenovering krävs en hel del olika kompetenser och certifikat. Om du inte anlitar utbildat folk som utför renoveringen på rätt sätt, finns risk att din försäkring inte gäller.

Att anlita en firma som genomför din badrumsrenovering i Sollentuna är första steget. Alla säkerhetsåtgärder behöver komma på plats, firman ska vara godkänd för F-skatt och ROT-avdrag via Skattemyndigheten. Renoveringen ska utföras av hantverkare med våtrumscertifikat och andra viktiga certifikat, dessutom är det fint om du upplever att du har en bra dialog med arbetsledaren.

Det är alltså bra om du tar dig tid att göra en bra upphandling. Jämför gärna ett par olika entreprenörer och be att få se exempel på tidigare utförda badrumsrenoveringar. Troligen vill de gärna visa upp projekt de själva är stolta och nöjda över. Ta också reda på vad kunderna säger, har du vänner och bekanta som anlitat firman och är nöjda, är det alltid det bästa betyget.

Efter upphandling kommer slutfix

När du tagit dig igenom det snåriga i att välja en entreprenör och förhandla om ett pris kommer du till den roliga delen. Äntligen får du välja och vraka bland vackra badkar, snygga duschdörrar, kakel, klinker och annat som du har längtat efter.

Visst är det så att när du längtar efter en badrumsrenovering, så längtar du efter att få glida ner i ett nytt vackert badkar, kanske njuta av handtillverkat klinker från Marocko? Kanske ser du fram emot att visa upp det nya som du har unnat dig på sociala medier?