Kategorier
VVS

Rörmokare fixar värme i Stockholm

Fler och fler i Stockholm väljer att låta en rörmokare installera värmepump. Ett sätt att minska kostnader. Dessutom finns pumpar som kan ge kyla om sommaren.

Ellen och Erik har bott i sitt hus i bara ett år men inser redan att det kostar en hel del att värma upp huset. För tillfället har de vanlig eluppvärmning och vintern som varit tuff har gjort att mätarna stigit i taket. Nu hade äntligen sommaren kommit och kylan var ett minne blott. Räkningarna var för länge sen betalda.

Märkligt hur snabbt man glömmer bort att uppskatta den värmen som solen ger fina dagar. Nu går de båda och pustar och stånkar. Lediga dagar spenderas under parasoll eller på stranden där de skall ligga i blöt hela dagarna. Det är först när en av Eriks vänner kommer på besök som deras tankar börjar vandra kring värmepumpar.

Dags att ringa en rörmokare

Redan samma kväll börjar Erik googla på rörmokare i Stockholm medan svetten rinner i pannan. Det finns ett kontaktformulär på hemsidan som han fyller i efter att ha sett att man kan få en kostnadsfri energiberäkning innan man bestämmer sig. Tänk om de kunde få billigare el, kanske även en kyleffekt på sommaren.

Redan samma dag tar en rörmokare kontakt och lovar komma förbi i slutet av veckan. Både Erik och Ellen dansar fuldans i köket av ren glädje. Några dagar senare har de fått besök av rörmokaren och en plan börjar ta form. Visst kan de få en pump som blåser kalluft varma dagar, säger densamme och ler. En stund senare är luftvärmepumpen beställd.

Se mer här: https://www.stockholmsrörmokare.se.