Kategorier
Bygg

Plåtslagare bokades i Stockholm

Är det dags att lägga tak? Då finns flera frågor, bland annat vilken typ av tak vill man ha och i vilken prisklass. De svaren har en plåtslagare från Stockholm.

Anton tyckte att tegeltaket på hans hus i Stockholm var ursnyggt. Tyvärr började det bli slitet och det var dags att lägga ett nytt tak. Han tog kontakt med ett företag som lade olika typer av tak för att få prisuppgifter på ett nytt tegeltak. Han hade inte ens en tanke på att han kunde välja något annat.

En takläggare, tillika plåtslagare, kom på besök för att se på huset. De pratades vid en stund och takläggaren förstod att Anton tyckte att det var dyrt. Visst skulle taket ligga i hundra år om det sköttes men det var irrelevant för Anton, även om värdet på huset givetvis också påverkades av hans renoveringsval.

Varför tegelpannor, undrade plåtslagare

Plåtslagaren berättade för Anton att det fanns en annan möjlighet som skulle ge honom ett till synes nytt tegeltak men till lägre pris. Nu blev Anton nyfiken. Han fick veta att de kunde lägga ett plåttak som såg ut som tegelpannor. Anton tvivlade och plåtslagaren visade en bild. Denne hade rätt, det var jättesnyggt.

De bestämde att Anton skulle få ett prisförslag på både tegelpannor och plåttak som såg ut som tegelpannor så fick han själv se skillnaden. Plåtslagaren berättade även att det gick snabbare att lägga ett plåttak. Anton funderade och när offerterna kom bestämde han sig. Det fanns inget att tveka över, denna gången det skulle bli plåttak.

Läs mer om plåtslagare på denna sida: plåtslagarestockholm.nu