Kategorier
Måleri

Fräscha upp i rummen

Är ni sugna på en förändring? Man kan göra det utan att behöva göra något galet som en totalrenovering. Med lite ny färg på väggarna kommer man långt, och kanske lite nya tavlor samtidigt?

Vill ni måla om i ett eller flera rum? Kontakta en målare för hjälp. Då får du professionell hjälp. Många väljer att måla om själva, vilket givetvis är en möjlighet. Många tröttnar dock innan de ens hunnit halvvägs. Målningen kan dessutom se skabbig ut om man inte riktigt vet vad man gör. De som arbetar som målare är ofta utbildade inom målning och gör allt som krävs för att nå ett perfekt resultat. De gör ett välgjort förarbete, har rätt material och alla nödvändiga verktyg. De kan även hjälpa till med inköp av färg samt att hitta rätt typ av färg. Det finns möjlighet att även få hem testfärger för att se vilken färg som du trivs bäst med.

Olika kostnader hos olika företag

Det tar olika lång tid att måla ett rum. Det beror på vad som behövs göras innan, hur många gånger det måste målas, mm. De flesta företag tar mellan trehundra till sexhundra kronor/timmen. Detta varierar väldigt mycket beroende på företag samt var du befinner dig i landet. Du kan även använda dig av ROT-avdraget när du anlitar målare. För detta måste man dock uppfylla vissa krav. Ett av kraven är att företaget betalar F-skatt. Innan du bokar bör du kolla så de gör det. Många företaget har redan räknat med ROT-avdraget, men inte alla. Läs mer om målare på denna hemsida: https://www.målarestockholm.biz