Kategorier
Måleri

Tillföra färg med spruta

Det finns arbetssätt inom målning som gör det lättare att få till en jämnare färg. Istället för att använda sig av rollers eller pensel tillför man färgen med en högtrycksspruta.

Tekniken att spruta på färg är något som länge använts inom målarindustrin. Det är ett sätt som är snabbt och som ger ett helt perfekt resultat, där inga ojämna lager finns eller penseldrag syns. Om man vill så går det även att anlita någon för lackering i Stockholm. Då är man garanterad ett resultat som gör att det som lackerats ser nytt och perfekt ut.

Gammalt eller nytt

I hemmet är det vanligast att man använder sig av lackering för ytor som till exempel köksluckor. De är en del av inredningen som man oftast vill ska se ny och fräsch ut. Men det är inte alltid som man lackerar gamla luckor. Man kan även lämna in nya luckor för lackering, om man till exempel tycker att de har fel nyans. Kanske passar man även på att skicka med en bordsskiva, stolar, köksbänk eller annat som behöver få en stark och jämn yta. Det har även utvecklats tekniker för målning av större ytor som påminner om lackering. Med hjälp av färgsprutor kan man lätt och smidigt måla om väggar, golv och tak och få ett jämnt och snyggt resultat. Detta arbetssätt sparar på målarens rygg och nacke, det är både ett snabbare arbetssätt och snällare för kroppen. Det är helt enkelt en bra lösning för alla parter.